Program do zarzadzania routerem

System POS to pomysł gastronomiczny do prowadzenia każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe a tym odpowiednie.

Dla średnich i bogatszych lokali POS bardzo dobrze zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy także szybkich sieci gastronomicznych. To istotne narzędzie, dostosowane do książki na jakiejkolwiek liczbie stanowisk POS. Projekt w staranny sposób usprawni prowadzenie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym etapem praktyki w lokalu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni oraz na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Współpraca z innymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami i sposobami, które usprawnią życie każdego domu. Robienie na specjalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na bliższą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Łatwy i łatwy sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt długim okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w tłu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.